Order Of The Wolf

You cannot travel the path until you have become the path itself
 
HomePortalFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share
 

 Despre Satanism

Go down 
AuthorMessage
Revenge
Izvorian
Izvorian
Revenge

Number of posts : 84
Age : 32
Registration date : 2007-10-21

Despre Satanism Empty
PostSubject: Despre Satanism   Despre Satanism Icon_minitimeTue Jan 08, 2008 9:30 pm

Hail!
Inainte de a citi, acest esseu, va rog sa lasati deoparte, toate “cunostiintele” voastre despre Satanism, cum ar fi cele culese din biblie, sau de la profesorul de religie, sau domn’ parinte…Probabil unii din voi, deja se gandesc ca,prin acest esseu “diavolul va va duce in ispita” sau ca noi vrem, sa va convertim la Satanism.. Nu. Noi facem public, punctul nostru de vedere, si va lasam pe voi sa decideti…
Voi scrie, pe rand, niste idei principale, apoi le voi comenta, si voi explica pas-cu-pas:

1 Satanistii cred in existenta lui dumnezeu si a lui Luicfer, dar nu sunt de partea lui dumnezeu
2.Satanistii nu fac ritualuri ce contin sacrificii umane, nu dau foc la biserici, si nici nu le mazgalesc cu spray
3.Satanisti nu ucid, si nu se sinucid “pentru Satan, sau pentru ca asa le-a zis el”
4.Tipurile de Satanism


1 Satanistii cred in existenta lui dumnezeu si a lui Luicfer, dar nu sunt de partea lui dumnezeu

Aceasta prima idee, este “baza” multor crestini…..suna cam asa “ daca nu credeti in dumnezeu, cine l-a creat pe Lucifer” ?
Noi credem cu tarie in dumnezeu, stim ca exista, stim ca poate influenta anumite lucruri…Dar nu suntem de partea lui..de ce?
Ganditi-va pentru un moment: Crestinismul: face propaganda, are sute de carti, site-uri pe internet, biserici, uneori mai impart este pretutindeni… Iar,si pliante prin cutiile postale, intr-un cuvant satanistii abia au cateva site-uri…si totusi, numarul lor, este in plina crestere! Dumnezeu, ne impune, sa credem in el, sa I respectam poruncile, sa mergem la biserica, sa ne rugam, toate pentru binele nostru. Daca un om este bolnav la pat, este pentru binele lui sa mearga la biserica?
Multi dintre voi vor zice DA, PENTRU CA SE VA INSANATOSI! Dati-mi voie sa va reamintesc, ca la tara, oamenii sunt cei mai credinciosi…rugaciuni, si mers la biserica, foarte des, rugaciuni inainte, dupa masa, inainte de culcare, dimineata, zeci de icoane prin casa…Cum I-a ajutat dumnezeu, cand au avut loc inundatiile care I-au lasat fara case? Probabil veti zice ca I-a testat….da, dar cum de Lucifer nu ne testeaza niciodata?
Este spre binele unui om, sa mearga la biserica, cand se poate relaxa acasa impreuna cu familia? Dumnezeu [daca este atotstiutor ] stie clar, daca omul este credincios sau nu, deci de ce sa se mai oboseasca cu rugile? Un simplu exemplu:
Noi vener?m pe sfintii lui Dumnezeu pentru ca ei sunt prieteni si casnici ai lui Dumnezeu, dup? cum este scris: Voi sunteti prietenii Mei, daca faceti ceea ce va poruncesc (loan 15, 14).
Deci practice, omul este un sclav…Daca respecta poruncile, si ce spune dumnezeu va fi fericit. Daca nu, va fi nefericit…Putem compara cu un sclav: Daca faci cum zice stapanul, vei fi fericit [vei trai, caci stapanul va avea grija de tine, doar esti sclavul lui, ce se face fara tine] daca nu respecti, vei fi nefericit [ ori vei fi ucis, ori vei fi dat afara…cine are nevoie de un sclav, care se opune] ?

2.Satanistii nu fac ritualuri ce contin sacrificii umane, nu dau foc la biserici, si nici nu le mazgalesc cu spray

Toti oamenii au probleme in viata…mai devreme, sau ma tarziu, trebuie sa trecem prin ele, pentru a fi pregatiti sa “supravietuim”in viata ce urmeaza…Unii din noi, sunt mai sensibili, si nu reusesc…Altii raman, marcati mult timp, si se inched in ei…Cautand, cu disperare o iesire, din abisul tristetii, si al sentimentelor rele, ei se prind de primul lucru care, ii asociaza…Teribilismul…
Prin teribilism, omul devine, mare, puternic, curajos! Cea mai practica, si usoara scapare, din problemele lor zilnice…
Si facand pe grozavii, folosind cunostiintele lor avansate despre Satanism [ saracii, inca cred ca satanismul, inseamna neaparat rau ] iau un cutit, isi fac, pentagrame pe corp, merg in cimitire, distrug crucile, si dezgroapa mortii…a doua zi, lumea vine si incepe sa se minuneze, sa se sperie….Gata! Acum, omul cu probleme legate de viata [care, chiar daca nu-si da seama, tocmai le-a agravat] a devenit dur, puternic, si in centrul atentiei….

3.Satanisti nu ucid, si nu se sinucid “pentru Satan, sau pentru ca asa le-a zis el”

Unii oameni, ar merge pana aici….Poate, la politie, un caz mai greu, despre o asa zisa sinucidere, le-a scos fire albe, celor ce anchetau cazul…Uitandu-se prin “viata” sinucigasului, ei gasesc pentagrame, semen oculte, muzica rock, si alte elemente, ce in viziunea lor, sunt sataniste…Astfel, ei spun: Sinuciderea a avut loc, deoarece victima, si-a dat sufletul Satanei…Lucrurile gasite in casa lui dovedesc acest lucru…Gata caz inchis, acum, toata lumea la gogoserie !!!
Lucifer nu va cere niciodata, moartea unui adept, pentru simplul fapt, ca el nu ne vrea raul…Spre deosebire de dumnezeu, care ne impune reguli pentru binele nostru, Lucifer stie, ca omul este fericit, cand face ce vrea…In consecinta: Lucifer nu ne va impune, nimic, niciodata…Nici sa violam animale, oameni, sa dam foc la preoti, sau sa distrugem cimitire…


4.Tipurile de Satanism

Dupa cum am zis mai sus, oamenii tind sa puna un “egal” [ = ] intre cei care profaneaza, si ucid, cu restul satanistilor…
Ei nici macar nu stiu ca satanismul are 3 ramuri…
a) satanismul rebel : acesti oameni, nici nu trebuie numiti satanisti, deoarece uciderea, violul, profanarea, nu are nici cea mai mica legatura cu satanismul adevarat


b) satanismul modern : acesti “satanisti” il urmeaza pe Lucifer, desi nu cred in existenta lui…nu cred nici in dumnezeu, nici in Lucifer, desi [curios] se numesc satanisti…dupa parerea mea, unii oameni vor sa “iasa si ei in evidenta”…asa ca ateistii, s-au gandit sa iasa si ei in evidenta numindu-se satanisti moderni


c) satanismul traditional: Satanistii Traditionali sunt Satanistii care vad in cuvantul Satana o zeitate pe care o considera un prieten, un aliat, stapan; depinde de ideile Satanistului respectiv. O greseala se face cand se spune ca acestia venereaza pe Satana asa cum apare in Biblia Crestina. Satanismul Traditional se bazeaza in general pe adepti, initiati. Acestia aspira spre o modificare caracterului pentru a creea un om evoluat, superior celorlalti care in timp (ordinul zecilor de ani) va modela societatea intr-una perfecta. Considera ca acest drum este unul lung (poate dura o viata), plin de primejdii si ca nu exista o cale scurta spre adevarata intelepciune. Nu exista nici un ritual care sa te ajute in strabaterea mai rapida a acestui drum. De obicei Satanistii Traditionali adevarati fac parte din grupari Sataniste Traditionale unde se pregatesc pentru a trece diferite etape, ultimul fiind sa se intoarca inapoi in lume si sa invete noi indeletniciri pe care sa le puna in practica.
Back to top Go down
View user profile http://orderofthewolf.forumotion.com
 
Despre Satanism
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Order Of The Wolf :: Join O.W.-
Jump to: